MÁME VYBRÁNO! Hledáme koordinátora výletů v Českosaském Švýcarsku: Dream job pro milovníky přírody

Miluješ přírodu a baví tě komunikace s lidmi? Pak pro tebe máme nabídku na dream job! Staň se součástí naší Northern Hikes party, do které právě hledáme tour koordinátora nebo koordinátorku a zároveň i booking manažera a hvězdu naší zákaznické péče.

Aktualizace: Výběrové řízení je ukončeno. Nového koordinátora výletů v Českosaském Švýcarsku jsme už našli. Děkujeme všem uchazečům za zájem!

Nabízíme ti možnost pracovat z domova a dostat se do kontaktu s lidmi ze všech koutů světa. A samozřejmě super odměnu. To zní skvěle, ne?

Jsi náš člověk, pokud…

Ti nevadí brzké vstávání

Práce u nás začíná kolem 7:00. Znáš to, ranní ptáče dál doskáče.

Mluvíš perfektně anglicky

Výlety pořádáme výhradně v angličtině, která je i naším firemním jazykem. Bez ní se tudíž neobejdeš.

Máš rád lidi a oni mají rádi tebe

Poohlížíme se po někom, kdo má zkušenosti se zákaznickou péčí a umí jednat s lidmi. Stejně jako my bys i ty měl/a chtít pomáhat turistům s objevováním přírodních krás Českého Švýcarska.

Multitasking je tvé druhé jméno

Tvým denním chlebem bude psaní e-mailů, telefonování a kouzlení v excelovských tabulkách. Hledáme někoho, koho baví různorodá práce a bude všechny tyto činnosti zvládat s úsměvem na tváři.

Máš rád/a své věci zorganizované

Jsi samostatný/á, máš smysl pro detail a dokážeš si své pracovní činnosti dobře rozplánovat, aniž tě musí kontrolovat někdo další.

Co ti nabízíme

  • Práci ve skvělé partě, která funguje jako rodina a miluje přírodu, skály a České Švýcarsko. Stejně jako ty.
  • Možnost pracovat z domova, a to 100 % času.
  • Spolupráci na živnosťák, který si lehce zařídíš, pokud ho ještě nemáš.
  • Měsíční odměnu ve výši zhruba 40 000 Kč za čtyřdenní pracovní týden. Někdy budeš pracovat od pondělí do pátku, někdy jen o víkendu.
  • Práci v angličtině s mezinárodními turisty, takže si rozšíříš obzory, poznáš cizí kultury a naučíš se dost o světě.

Staň se součástí Northern Hikes

Jsme zaběhnutá česká značka fungující už od roku 2014, za kterou stojí féroví a pracovití lidé. Milujeme přírodu a výlety. Ale také máme business myšlení, jasné hodnoty a chuť turistům ukazovat krásy Česka. V cestovním ruchu máme velmi dobré renomé a platíme za leadery v tom, co děláme.

Jsme nejúspěšnější Hiking Day Trips společnost v Česku podle TripAdvisor. Máme za sebou už 10 sezon, pandemii, požár, a hele – pořád tu jsme! A pořád nás to sakra baví.

Sounds right for you?

Pošli nám své CV a videomedailonek dlouhý maximálně jednu minutu, abychom tě viděli a slyšeli. Natočit ho můžeš i na mobil – a nezapomeň nám v něm prozradit, proč se k nám chceš přidat.

Oboje pošli (ideálně nahraj do cloudu a pošli jen odkaz) na marketa@northernhikes.com. Do týdne se ti ozveme zpátky.

Těšíme se na tebe!

No comments yet

Recommended featured posts

11 reasons for a day trip from Prague to Bohemian Switzerland

You know the feeling when you want something so badly, but simply need a few more arguments to make you decide? So we thought we would help you out and give you some extra reasons to visit Bohemian Sw...
Read more
Anna Skopková

How to pack for a one-day hiking trip to Bohemian Switzerland

The beautiful region in the north-western part of the Czech Republic is very popular for trekking options. Are you already looking forward to your trip but still think about what to pack to make your ...
Read more
Michel Struhárová

Czech Switzerland Best Local Beer and Craft Breweries

So u reached the Czech republic- the best destination in Europe for drinking beer. Now you are thinking, where you will get the most delicious chilled pint of this golden drink. In Prague, inside ever...
Read more
Pavlina Prazakova

Buy Anabolic Steroids in USA

Anabolic steroids are drugs that increase the male sex hormones, such as testosterone and dihydrotestosterone. Taking steroids helps you gain muscle mass faster, be more resilient and strong. It is for this reason that these preparations can be used not only by professional bodybuilders, but also by all other athletes with different levels of training, starting with beginners. So where do you buy steroids in the USA? The answer is simple – our company